Play House

 

Chalk Architects revamped the childcare with a series of low wooden house-shaped low modules which are transformable as functional storage and working surfaces. One-room One-house concept; Spaces are designed to be open clutter-free, allowing the kids can have all the space for learning and are not restricted by physical tall walls. Inspired by bible story of Noah's Ark, the corridor is lined with simple geometric animal cut-outs on the wall, hanging umbrellas that sway with the wind and a ceiling design that mimics the clouds. A controlled palette of pale natural ply and pastel colours brightens up the learning area.

 

Project Year: 2017
Project Team: Charmaine Wong
                      Jacob Ishak
ID Contractor: Hometech Space Concepts
Photos By: Foong Wei Jiet

_DSC0877 copy-1.jpg
_DSC4990-1.jpg
_DSC5014-1.jpg
_DSC5022-1.jpg
_DSC4993-1.jpg
_DSC5008-1.jpg
_DSC5027-1.jpg
_DSC5033-1.jpg
_DSC5040-1.jpg
_DSC5069-1.jpg
_DSC5078-1.jpg
_DSC5083-1.jpg
_DSC5090-1.jpg
_DSC5093-1.jpg
_DSC5127-1.jpg
_DSC5128-1.jpg
_DSC5144-1.jpg
_DSC5165-1.jpg
_DSC5116-1.jpg
_DSC5118-1.jpg
_DSC5203-1.jpg
_DSC5192-1.jpg